Gastronomi
                                                        I linjefaget gastronomi vil du lære at lave almindelige retter og finere mad.
Samtidig vil du få kendskab til forskellige råvare og metoder.
                                                    
Mål:
- 
Du udvikler praktiske færdigheder inden for madlavning
 - Du kan arbejde med forskellige opskrifter råvarer og retter
 - 
Du lærer at samarbejde med andre i et praktisk fællesskab
 - 
Du får læring om hygiejne
 - 
Du lærer om hvordan man er en god vært
 
Indhold:
- 
Vi laver mad til gastronomi holdet, en gang om ugen
 - 
Vi laver mad til hele STU holdet, en gang om måneden
 - 
Du får derudover også mulighed for at bage og sylte.
 - 
Vi laver mad ud fra årstidens råvarer til årets fester (Høst, Jul, Påske og sommer)
 - 
Vi besøger virksomheder, kantiner, restauranter osv.
 - 
Har du særinteresser inden for madlavning tilgodeser vi også det.